divendres, 19 de setembre del 2014

INSCRIPCIONS ALS CLUBS DE LECTURA

Ja ha arribat el setembre i amb la tornada al cole tornen els nostres clubs! Seguint la línia del curs passat continuem amb els nostres 3 clubs de lectura:
- Club de literatura: El farem el darrer divendres de mes a les 7 de la tarda.
El seu conductor serà el periodista Oriol Rodriguez.
L'Oriol, per tots aquells que ho desconeixeu, és l'agosarat que va fer 365 entrevistes en 365 dies. Us fem un link amb el seu bloc.
-Club de Clàssics Moderns: El farem el primer dimecres de mes, amb algunes variacions, a les 7 de la tarda.
El club de Clàssics el continuarà conduint el Jordi Ferrer.
El Jordi continua entrades molt interessants al bloc. El podeu seguir al nostre bloc indicat més avall.
http://classicsmoderns.blogspot.com
- Club de creixement personal Mirada Endins: Continuarem reunint-nos el primer divendres del mes, també amb algunes variacions depenent del calendari festiu, a les 7 de tarda.
La conductora serà la Marga Hernández amb col·laboracions externes que de ben segur us agradarà.
La presentació dels clubs la farem el proper divendres 3 d'octubre a les 19:30h a la Sala Gran del Centre Cultural. Aquest mateix dia us repartirem els llibres del club que us heu inscrit.
QUÈ CAL FER PER INSCRIURE'S:

Us podeu inscriure de dues maneres:
1.- Personalment a la biblioteca, on us farem omplir una fitxa
2.- Enviant un correu a aquesta mateixa adreça facilitant les vostres dades: nom i cognoms, e-mail, telèfon de contacte, fotografia si no la vau donar l'any passat, i especificant a quin club us voleu inscriure.
Les inscripcions tenen un cost de 5€ que es faran efectives el mateix dia de la inscripció o el dia de la presentació del club. Aquest import és en concepte de transport. No es tornarà encara que es produeixi una baixa.
Les places són limitades, hi ha 15 places per club. L'admissió al club serà per ordre d'inscripció. S'obrirà una llista d'espera per si existeix més demanda que places ofertades.
Us podeu inscriure a un sol Club com a primera opció, en cas que us interessi participar en més d'un Club, entrareu en llista d'espera i podreu participar en cas que hi hagi places vacants.

Res més, us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada