dimecres, 28 de juny del 2017

TALLER DE TREC PER A BATXILLERAT

TREC GELIDA
Taller d'orientació dels Treballs de Recerca i el seu entorn
Dimarts 20 de juliol de 10 a 12h
A la biblioteca Jaume Vila i Pascual



La Biblioteca de Gelida organitza un taller d'orientació dels Treballs de Recerca sobre Gelida i el seu entorn.

El taller TRECGELIDA es dirigeix als alumnes de 1r de Batxillerat que inicien el seu treball de recerca en l'àmbit local, ens referim a Gelida i al seu entorn. 
Aquest taller té per objectiu donar suport als treballs que poden optar al VII Premi TREC GELIDA convocat per la Biblioteca Jaume Vila i Pascual. Les sessions tenen un format eminentment pràctic i/o instrumental.

Els objectius del taller són: fomentar la recerca científica entre els joves, apropar els professionals i les institucions del nostre municipi, incentivar el treball en equip i/o en xarxa i incidir en la millora del coneixement de l'entorn i avançar en l'ús de les TIC.

HORARI
10:00h Acollida i presentació del taller
10:30h Planificació. Elecció del tema. Tipologies de treball de recerca. Planificació del guió de treball. Com establim les hipòtesis i els objectius. Elaboració de l'índex provisional.
12:00h Resolució de dubtes. Cloenda

INSCRIPCIONS
El taller és lliure i la inscripció és gratuïta. És requisit indispensable per assistir al taller que els alimens de 1r de Batxillerat vulguin iniciar el treball de recerca en l'àmbit ressenyat. Els participants s'han d'inscriure prèviament a la biblioteca.

ORGANITZACIÓ
Biblioteta Jaume Vila i Pascual
Major, 51 08790 - GELIDA
gelida.biblioteca@diba.cat

Coordinació del taller: Montse Julià, directora de la Biblioteca Jaume Vila i Pascual, bibliotecària-documentalista i professora universitària.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada