dijous, 12 de desembre del 2019

L'AVI NICOLAU TORNA A LA BIBLIOTECA AMB NOUS CONTES I TALLERS DE NADAL


Ummmm, ja se sent l'olereta de les calderes de l'escudella de Santa Llúcia i això vol dir que el Nadal ja és aquí, De Santa Llúcia a Nadal, un pas de pardal.

L'Avi Nicolau ja ens ha escrit i ens ha confirmat que el dissabte a les 11 del matí vindrà a la biblioteca amb el seu amic el tió.

Com ja sabeu l'Avi Nicolau viu al bosc de Gelida amb els seus amics els follets, entre tots tenen cura dels tionets de Nadal durant l'any per tal que creixin i es facin forts per quan sigui el moment de la partida i anar a cada una de les vostres cases.

Per celebrar aquesta visita hem organitzat dues sessions de contes, la primera dirigida als més petitons fins als 5 anys a les 11 del matí i la segona pels més grans a les 12 del matí. Totes dues sessions les farà la Sandra Rossi a la Sala Gran del Centre Cultural. Mentre esperem el conte podreu realitzar tallers de Nadal a la Sala La Fontdelesparaules (entrada pel carrer Jaume Via) o xerrar una estoneta amb l'Avi Nicolau i el seu tió a la sala infantil de la biblioteca.

Activitat gratuïta. Entrada lliure però es recomana inscripció prèvia. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada