dijous, 5 de desembre de 2013

PRESENTACIÓ DEL CONTE "JOANA DE LES PARAULES CLARES"

La Joana és una nena que viu en un petit poble. A la Joana li agraden les paraules, totes les paraules: les que són amigues i les que no. Li agrada jugar amb elles, agafar-les, acaronar-les i després guardar-les en una capsa per no perdre-les mai més.
A la Joana li agraden tant les paraules que vol que al seu poble hi hagi una biblioteca. Ella serà la bibliotecària i ensenyarà a jugar a tots els nens amb les paraules...

Joana de les paraules clares és un bonic conte que explica la llarga vida de la poeta Joana Raspall. EL text ha estat escrit per la gelidenca Muntsa Fernández amb l'ajut de la mateixa Joana Raspall. Les il·lustracions són de Mercè Galí.

No us perdeu la presentació del conte "Joana de les paraules clares" a la biblioteca de Gelida el proper dijous 12 de desembre a les 7 de la tarda.

Les autores signaran llibres. Us hi esperem!

1 comentari:

 1. Hem afegit el blog a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de bloguers de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

  Us agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa feu un link del vostre blog cap al portal. A la barra lateral trobareu logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si voleu rebre les informacions de la comunitat envieu-ne un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

  Al web trobareu tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

  Salutacions i felicitats pel blog!

  Daniel García Peris
  www.danielgarciaperis.cat

  ResponElimina