dimarts, 29 d’abril del 2014

LA REVETLLA I SANT JORDI 2014

Revetlla a la nit
Després de la ressaca cultural que ha estat aquest any la Diada de Sant Jordi, ja estem en condicions d'explicar-vos que ha estat tot un èxit!
Vam iniciar la Revetlla a 2/4 de 9 del vespre. El vestíbul de la biblioteca ja hi havia tot un públic ansiós de  cultura. El Centre de Suport Integral Cantillepa i la Biblioteca Jaume Vila i Pascual van inaugurar l'exposició de pintures realitzades pels alumnes del centre. Una exposició de pintures a l'oli, aquarel·les, esbossos a carbó, etc.  L'exposició és oberta a tothom al vestíbul del Centre Cultural en horari de biblioteca.

Poesies en temps real
A continuació, i en el mateix vestíbul, el poeta gelidenc Lluís Julià va recitar-nos una sèrie de poemes del seu darrer llibre "En temps real" que veurà la llum properament.
Més tard, i després de fer una copeta de cava i unes galetones a la mateixa biblioteca, ens vam dirigir a la Sala Gran del Centre Cultural on la família Zarco ens va oferir un bonic concert de guitarres, castanyoles i palmes.Finalment, i per concloure una vetllada tan especial, la nostra contacontes Sandra Rossi ens va explicar tot un seguit de contes que va ser la delícia de tots els assistents.

Premis literaris i TREC
El lliurament de premis TREC, TREC Gelida i Passera es va realitzar el mateix dia de St. Jordi a la Sala Gran del Centre Cultural.
Els guanyadors van ser: Pau Cartró, Premi TREC Gelida, Daniel Melenchón, 1r Premi TREC i Núria Hernández, 2n Premi TREC.
Totes les fotografies de la Revetlla i de la Diada les trobareu al nou Facebook de la biblioteca. Us convidem a visitar-lo i donar les vostres opinions.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada