dissabte, 9 de febrer del 2019

FEBRER, MES DE L'AMOR?



És tradicional que als països anglosaxons es celebri el mes de febrer com el mes dels enamorats, i més concretament el dia 14 de febrer, dia on es creia que les aus triaven la seva parella.

Sense entrar en la polèmica de si nosaltres celebrem Sant Valentí o no, la biblioteca ha fet una aposta per l'amor, per què no?
Així, doncs, aquest mes de febrer farem diferents actes relacionats amb l'amor, desamor i l'erotisme. Iniciem la setmana amb una interessant xerrada sobre les relacions de parella a càrrec d'Octavio Gómez especialista en coodependència i sanació del nen interior. Continuarem amb l'anàlisi de l'obra mestra de la literatura espanyola "La Regenta" on analitzarem els amors i desamors entre Ana Ozores i el capellà de Vetusta i el noble "Don Juan" de la ciutat. El taller serà a càrrec del poeta Ricard Garcia. I finalment acabarem amb l'espectacle de petit format protagonitzat per l'actriu Sandra Rossi, qui amb la seva peculiar forma de narrar ens explicarà les trastades que Eros, el déu de l'amor, pot fer amb el nostre petit cor enamorat.

Us hi esperem!

LA RELACIÓ DE PARELLA COM A CAMÍ D'AUTODESCOBRIMENT 
Xerrada a càrrec d'Octavio Gómez 
Dimecres 13 de febrer de 2019
Sala Gran del Centre Cultural a les 19:00h
Dirigida a persones amb o sense parella que desitgen tenir una relació sana i emotiva
Activitat gratuïta

TALLER DE LECTURA "LA REGENTA" DE LEOPOLDO ALAS CLARIN
Tercera i darrera sessió del taller dedicat a la lectura del clàssic de la literatura castellana "La Regenta". El taller és dirigit per Ricarg Garcia
Sala "La Fontdelesparaules" de la biblioteca de Gelida a les 19:00h
Activitat gratuïta sota inscripció.

LAS TRAVESURAS DE EROS. 
Y se miraron sin tapujos y hubo aires de incendio
Espectacle per adults protagonitzat pe Sandra Rossi i dirigit per Jordi Girabal.
Divendres 15 de febrer de 2019
Sala Gran del Centre Cultural a les 20:00h
Entrades anticipades Biblioteca de Gelida i Ajuntament de Gelida (8€) i 1 hora abans de l'espectacle (10€). Mirar descomptes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada