divendres, 22 d’abril del 2022

LLIBRES I MÉS LLIBRES PER SANT JORDI

 

Al llarg de la Diada de Sant Jordi presentarem diferents llibres per a tots els gustos.

"La nit de les sabates màgiques" és un conte escrit sota la mirada inclusiva de les seves autores. La gelidenca Pilar Chamorro i Ángela Iglesias, amb les il·lustracions de Mabel Piérola

El segon llibre que presentarem i que ens fa especial il·lusió ja que la biblioteca ha participat en la seva edició és el poemari d'Irene Vidal. La poetessa gelidenca comparteix amb els seus lectors trossets íntims de la seva experiència vital a través d'una poètica clara i entenedora. La portada del poemari és obra de Rosario Osorio, pintora i canta-autora gelidenca. "Pedaços d'absències i presències" és el cinquè volum de la col·lecció INDESINENTER editada per l'Ajuntament de Gelida.

El tercer llibre que tindrem el plaer de presentar és l'epistolari "Cartes des de Gelida a la presó". Aquest recull de cartes ja publicades al blog personal de Gil Coma "Al funi es diu..." que es van escriure al llarg de l'empressonament dels polítics catalans.

I per últim i després de la ressaca de Sant Jordi, el proper 29 d'abril presentarem la primera novel·la del nostre músic de capçelera José Manuel Pagán amb "El peso del vacío". Una novel·la on la música és present des de la primera fins la darrera pàgina.

Tots els llibres els podreu comprar a les llibreries de Gelida, La llibreteria i la Llibreria 7 o agafar en préstec a la biblioteca.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada