dimecres, 21 de juny del 2023

NOVA GUIA DE LECTURA D'ESTIU PER A INFANTS DE 3 A 12 ANYS

 

Un any més tenim el plaer d'oferir-vos "La guia de lectura d'estiu 2023", una tria de llibres infantils per a nois i noies d'Educació infantil fins a  Primària.

Una de les missions més importants de la biblioteca ha de ser encomanar el gust per la lectura als més petits de la casa i per això es necessita una bona recomanació de bons llibres. . Aquesta guia, doncs, és una mostra de llibres de gran qualitat, tant en el seu contingut com en la seva edició, que ajudaran als infants i a les seves famílies a poder triar la lectura més adequada i motivadora.

És ben sabut que l’estiu és el temps d’esbarjo, de descans, de colònies, de viatges... però també és el moment ideal perquè els nostres nens i nenes es permetin el temps de llegir un llibre en les hores de més calor, abans d’anar a domir, en les hores de calma del dia i fer volar la imaginació lluny de pantalles i sense la pressió dels horaris . La guia de lectura estiu 2023 ha estat dissenyada per a les diferents etapes d’Educació Infantil i Primària. S’ha introduit lectures per compartir amb les famílies, per jugar, per conversar i per pensar. En les etapes dels cicles mitjà i superior s’ha introduit el joc “Puja al tren” a on es coviden als nois i noies triïn el seu propi circuit lector segons els seus interessos.

Les classificacions són orientatives, aquest aspecte no té per què coincidir amb el curs que està estudiant, tot dependrà del nivell lector de l’infant i dels seus interessos.

Hem comptat també amb el recurs de les “Carpetes lectores”  del projecte Lecxit (Lectura per a l’Èxit educatiu de la Fundació Bofill) perquè els nostres joves lectores portin un registre i una valoració de les seves lectures durant les vacances.

LECXIT és un programa de la Fundació Bofill que té per objectiu impulsar l'èxit educatiu a través de la millora de la comprensió lectora. social.

Totes les lectures que us proposem i moltíssimes més, les trobareu a la Biblioteca Jaume Vila i Pascual i us les podeu emportar a casa en préstec de forma lliure i gratuïta durant l’estiu.


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada