divendres, 4 d’octubre del 2013

NOVES ADQUISICIONS

Gràcies a les aportacions i donacions dels nostres usuaris dels clubs de lectura, la biblioteca ha adquirit aquests nous títols.
Hi són a la vostra disposició en servei de préstec.

MOLTES GRÀCIES!!!!


Autor: COLL, Pep
Títol: Dos taüts negres i dos de blancs
Ed. Proa

Pep Coll investiga després de setanta anys l'assassinat de tota una famíla de masovers a Carreu (Pallars Jussà) i ho fa a partir del relat biogràfic dels personatges reals que van intervenir en els fets del 1943.

Un bon article sobre el llibre i l'autor, sempre interessant
http://www.nuvol.com/noticies/la-matanca-de-carreu-reconstruccio-dels-fets/Autor: LLAVINA, Jordi
Títol: El llaütista i la captaire
Ed.  Amsterdam

El gelidenc Jordi Llavina publica una nova novel·la basada en la complexitat de les relacions humanes.
Quina millor ressenya per aquesta novel·la que la feta per un altre gelidenc de renom? Us fem un enllaç amb l'article d'Àlex Susanna sobre "El llaütista i la captaire"
http://www.nuvol.com/opinio/el-llautista-i-la-captaire/Autor: PÀMIES, Sergi
Títol: Cançons d'amor i de puja
Ed.  Quaderns crema

Sergi Pàmies ens ofereix un recull de contes carregats d'emocions i reflexions sobre els rituals de l'edat madura. Cançons d'amor i pluja és un recull de relats curts que van entre la ficció i la biografia.
En el següent enllaç hi ha diferents entrevistes fetes a l'autor presentant el llibre


El següent enllaç és una crítica sobre el llibre i l'autor molt interessant.Autor: CARRANZA, Maite
Títol: El fruit del baobab
Ed.  Edicions 62

"Caminem soles, l'una al costat de l'altra. Mare i filla. L'una pensa que ha avançat massa de pressa en les caselles de la vida. L'altra pensa que la vida és cruel. La filla pren la mà de la mare. La mare no se sent tan sola. Són dues dones que caminen per Mataró. Potser un dia seuran juntes a l'ombra del baobab i beurean el seu fruit"

"El fruit del baobab" és una novel·la on s'explica el xoc entre cultures, com la solidaritat femenina és capaç de teixir vincles sovint difícils d'entendre des d'una prespectiva occidental. És una novel·la on es denuncia la pràctica generalitzada a molts països del món de l'ablació genital femenina. És una novel·la compromesa socialment però sense deixar la tendresa de les paraules.

Recordeu que l'autora, Maite Carranza, la tindrem com a convidada al Club de literatura el proper 28 de febrer.

Aquí teniu un enllaç amb la web de l'escriptora
http://www.maitecarranza.com/mcct.html

Autor: VARGAS LLOSA, Mario
Títol: El héroe discreto
Ed. Alfaguara

Després de rebre el Premi Nobel de Literatura, Vargas Llosa ha tornat amb la novel·la "El héroe discreto". En aquesta nova obra rescata personatges del seu antic juvenilo món literari.

Novel·la on es tracten temes com el conflicte intergeneracional, la corrupció del país, la màfia, ... Ambientat en les ciutat de Lima i Piura del nostre temps.

Un bon enllaç de l'escriptor
http://www.clubcultura.com/clubliteratura/clubescritores/vargasllosa/nov-heroe.htm

Autor: GIRONELL, Martí
Títol: L'últim abat
Ed. Columna

L'abat de St. Benet de Bages, Pere Frigola, haurà de fer front a tot un seguit d'assassinats.
Novel·la històrica ambientada en el S.XVI o retrata la Catalunya d'aquella època i les lluites de poder entre Felip II, la Congragación de la Observancia de Valladolid i l'abat de St. Benet per possessió de les abadies catalanes.


  
Autor: LEON, Donna
Títol: Conclusions preliminars
Ed. Edicions 62

Torna el comissario Brunetti, aquesta vegada haurà d'investigar el cas de la mort d'una vídua, malgrat que totes les proves conclouen com a mort natural, el seu instint l'indica una mort violenta, un assassinat. Caldrà investigar-ho.TOTS ELS LLIBRES ELS TENIU DISPONIBLES EN SERVEI DE PRÉSTEC A LA BIBLIOTECA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada